Horloge reparaties

Ook voor horlogereparaties bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken samen met gerenommeerde horlogeateliers.           Indien gewenst kan de reparatie door de fabrikant uitgevoerd worden. In de afgelopen jaren is gebleken dat er meer behoefte is aan het servicen van luxe horlogemerken. Wij werken daarom samen met verschillende gecertificeerde horlogemakers o.a. van de merken Rolex, Cartier, Breitling en Omega Meistersinger.

  Nieuw werk en speciale opdrachten

Ons eigen goudsmid atelier biedt de mogelijkheid om een eigen creatief idee om te zetten in een sieraad naar keuze. U kunt een ontwerp bij ons aanleveren, waarna wij bepalen of het ontwerp te realiseren is. Waar nodig passen wij het ontwerp iets aan of we ontwerpen samen met u een nieuw sieraad.

Op basis van een bestaand sieraad kan ook een nieuw sieraad gemaakt worden. Denk hierbij aan het vermaken van een trouwring of het realiseren van een as-sieraad. Onze goudsmeden zijn zeer vakkundig en kunnen naar wens het bestaande sieraad aanpassen tot iets nieuws. Wij gaan graag met u aan tafel zitten om de mogelijkheden te bekijken.